Over ons

Wie?

Wij zijn TG Projectontwikkeling & Vastgoed (TGPV); een bedrijf dat zich actief bezig houdt met het ontwikkelen en beheren van vastgoed. Grondlegger van TGPV is Tom Genee (1963), die jarenlange ervaring heeft in het vakgebied.

Waar?

Wij zijn gevestigd in een prachtig kantoor aan Druifstreek 72 te Leeuwarden (zie onze contactpagina). Vanuit deze locatie bedienen wij de vastgoedmarkt in Noord-Nederland. In de provincies Groningen, Friesland en Drenthe zijn wij betrokken bij ruim 50 onroerende zaken. Dit betreffen kantoren, bedrijfsruimtes, winkels, woningen en grondposities.

Wat?

Wij ontwikkelen en beheren vastgoed, zowel eigen vastgoed als dat van derden.
Onze focus ligt op projectontwikkeling. Dit betreft zowel nieuwbouw als herontwikkeling.

Hoe?

Door middel van innovatieve ideeën, (lokale) kennis en een hands-on mentaliteit zijn wij in staat panden en gebieden in een korte tijd nieuw leven in te blazen. Dit doen wij niet alleen; bij TGPV zijn we er van overtuigd dat samenwerking de sleutel is tot succes.

Wij zijn niet alwetend en maken hierom graag gebruik van kennis in ons netwerk. Bovendien geeft samenwerken plezier, een belangrijke factor in ons werk!

Onze partners

We werken samen met vele inspirerende partijen die bij ons passen. Met twee partijen is de samenwerking dusdanig intensief dat wij spreken van partnerschap. Graag stellen wij onze partners aan u voor:

  • Adema Architecten

    Adema Architecten is een 40 jaar jong bureau met ruime ervaring in diverse disciplines, ontstaan uit een eenmanszaak en altijd persoonlijk betrokken bij opdracht en opdrachtgever.

  • van Oorschot Advocatuur

    van Oorschot Advocatuur is een ervaren advocatenkantoor. Met veel kennis in alle facetten van het recht waar een ondernemer mee te maken krijgt.

Wilt u meer weten van TGPV, de portefeuille die het beheert of heeft u een interessante casus voor ons ?