Sixmahûs

image1-2

Kantoorpand Sixmahûs

Het Sixmahûs is een hoogwaardig kantoorpand gelegen op een zichtlocatie langs de Oostergoweg. Het object herbergt ca. 2351 m², waarvan er momenteel nog 416m² beschikbaar is. Het beschikbare vloeroppervlak bevindt zich op de tweede etage van het gebouw.

Van origine is het Sixmahûs een kantoorpand, maar het pand is ook geschikt voor zorg(gerelateerde) partijen. Interessant hierbij is de ligging van het naastgelegen “Huizumerpoort”, een centrum voor eerstelijns zorg.

Het pand heeft een uitstekende ligging; het is op loopafstand van het centrum en het NS-station van Leeuwarden. Tevens zijn meerdere bushaltes gelegen op circa 500 meter. Op eigen terrein zijn parkeerplaatsen aanwezig en bovendien ligt er een grote, algemene parkeerplaats voor de deur (betaald parkeren).

Het pand is relatief nieuw (2008) en volledig uitgerust; aanwezig is een lift, klimaatbeheersing met koeling, cv met radiatoren, zonwering, kabelgoten met bekabeling, serverruimte met computervloer, alarminstallatie en elektronisch toegangssysteem.

Details

Naam: Sixmahûs
Type: Bedrijfspand
Bouwjaar: 2008
Adres: Sixmastraat 66
8932 PA Leeuwarden
Totale VVO: 2.351 m²
Beschikbare VVO: 416 m²
Huurprijs: Vanaf €85 per m² (excl. servicekosten en BTW)
Servicekosten: €22,50 per m² (excl. BTW)
Ligging: Kantorenpark nabij centrum. Winkelvoorzieningen op 0 tot 500 meter, NS-station op 500-1000 meter, bushaltes op 0-500 meter.

Foto's Sixmahûs

Locatie Sixmahûs

Contact

Wilt u meer weten van dit pand? Of wenst u het pand te bezichtigen? Wij helpen u graag verder!